-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 177.8 קק״ל 355.5 קק״לפחמימות 32.9 גרם 65.8 גרםשומן 0.8 גרם 1.6 גרםנתרן 3260.8 מ״ג 6521.5 מ״גחלבון 4.6 גרם 9.1 גרםסיבים תזונתיים 8.7 גרם 17.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.4 מ״ג 150.8 מ״גברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 962.0 מ״ג 1924.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות178
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 177.8 קק״ל 355.5 קק״לפחמימות 32.9 גרם 65.8 גרםשומן 0.8 גרם 1.6 גרםנתרן 3260.8 מ״ג 6521.5 מ״גחלבון 4.6 גרם 9.1 גרםסיבים תזונתיים 8.7 גרם 17.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.4 מ״ג 150.8 מ״גברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 962.0 מ״ג 1924.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 178 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מרתיחים סיר עם מים חמים ומלח, מקלפים ושוטפים את הסלק, חותכים לפלחים ומכניסים לסיר המורתח, מבשלים את הסלק כשעה לרכיכה. לא שופכים את המים המורתחים.
- קולפים את שורש החזרת ושוטפים. במעבד מזון עם סכין הלהב מעבדים את הסלק המבושל ושורש החזרת לכמה דקות ולא יותר, שלא יהפוך לרסק.
- מוסיפים לסלט את המים שבושלו עם הסלק, מטבלים בסוכר מלח וחומץ.
- מאחסנים במקרר בצנצנת מכוסה היטב כדי שהחריפות לא תפוג. בתאבון!
אופן הכנה
- מרתיחים סיר עם מים חמים ומלח, מקלפים ושוטפים את הסלק, חותכים לפלחים ומכניסים לסיר המורתח, מבשלים את הסלק כשעה לרכיכה. לא שופכים את המים המורתחים.
- קולפים את שורש החזרת ושוטפים. במעבד מזון עם סכין הלהב מעבדים את הסלק המבושל ושורש החזרת לכמה דקות ולא יותר, שלא יהפוך לרסק.
- מוסיפים לסלט את המים שבושלו עם הסלק, מטבלים בסוכר מלח וחומץ.
- מאחסנים במקרר בצנצנת מכוסה היטב כדי שהחריפות לא תפוג. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)