סלט קינואה בטטה הכי טעים שיש

סלט קינואה בטטה כמו של מסעדה מהמטבח הביתי שלכם. עם שקדים קלויים, בצל ירוק, וגם חמוציות מיובשות, סלט קינואה בטטה עשיר בחלבון ובטעם נפלא
סלט קינואה בטטה כמו של מסעדה מהמטבח הביתי שלכם. עם שקדים קלויים, בצל ירוק, וגם חמוציות מיובשות, סלט קינואה בטטה עשיר בחלבון ובטעם נפלא
  • אביה מלכא
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.7 קק״ל 2193.9 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 288.9 גרם
    שומן 35.0 גרם 209.7 גרם
    נתרן 952.9 מ״ג 5717.6 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 133.0 גרם
    סיבים תזונתיים 17.7 גרם 106.0 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 100.2 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 86.8 מ״ג
    סידן 90.3 מ״ג 542.1 מ״ג
    ברזל 16.5 מ״ג 98.9 מ״ג
    אשלגן 328.0 מ״ג 1968.2 מ״ג
    אבץ 15.1 מ״ג 90.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.7 קק״ל 2193.9 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 288.9 גרם
    שומן 35.0 גרם 209.7 גרם
    נתרן 952.9 מ״ג 5717.6 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 133.0 גרם
    סיבים תזונתיים 17.7 גרם 106.0 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 100.2 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 86.8 מ״ג
    סידן 90.3 מ״ג 542.1 מ״ג
    ברזל 16.5 מ״ג 98.9 מ״ג
    אשלגן 328.0 מ״ג 1968.2 מ״ג
    אבץ 15.1 מ״ג 90.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הקינואה: בסיר על אש בינונית שמים כוס קינואה, מלח, כף שמן ו-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  2. מבשלים כ-15 דקות עד שהמים מתאדים, מכבים ומורידים מהאש.
  3. מכסים את הסיר במגבת 10 דקות ומצננים לחלוטין.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
  5. מכינים את הבטטות: מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות.
  6. מרפדים תבנית בנייר אפיה, שמים את הבטטות, מרססים בספרי שמן ואופים כ-20 דקות.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים.
  8. בקערת הגשה שמים קינואה, בטטה, בצל ירוק, כוסברה, פטרוזיליה, חמוציות ושקדים.
  9. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד, שופכים על גבי הסלט מערבבים ומגישים 🙂 בתאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (3)

    Avatar

      Avatar
      נחמה

      טעים ומושלם (רק לא כתוב לשטוף את הקינואה לפני הבישול…)

        Avatar
        מאיה הבלין

        שמחים לשמוע!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות