-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.1 קק״ל 5702.0 קק״לפחמימות 10.4 גרם 259.4 גרםשומן 17.6 גרם 440.9 גרםנתרן 66.9 מ״ג 1672.6 מ״גחלבון 3.1 גרם 78.2 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 77.4 גרםשומן רווי 13.8 גרם 343.8 גרםכולסטרול 0.6 מ״ג 14.0 מ״גסידן 26.8 מ״ג 669.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 23.5 מ״גאשלגן 156.9 מ״ג 3923.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 14.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות228
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.1 קק״ל 5702.0 קק״לפחמימות 10.4 גרם 259.4 גרםשומן 17.6 גרם 440.9 גרםנתרן 66.9 מ״ג 1672.6 מ״גחלבון 3.1 גרם 78.2 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 77.4 גרםשומן רווי 13.8 גרם 343.8 גרםכולסטרול 0.6 מ״ג 14.0 מ״גסידן 26.8 מ״ג 669.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 23.5 מ״גאשלגן 156.9 מ״ג 3923.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 14.9 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 228 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 מיכלים שמנת צמחית להקצפה
-
2 שקיות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כוס חלב סויהניתן להחליף בחלב שקדים או מים
-
1 כפית תמצית וניל
-
5 כפות אבקת סוכר
-
5 כוסות קוקוס טחון
זילוף
-
100 גרם שוקולד מריר
-
5 כפות חמאת בוטנים חלקה
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את השמנת הצמחית עם חלב הסויה והאינסטנט וניל במהירות גבוהה. אחרי כמה דקות מוסיפים את תמצית הווניל ואבקת הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה וגבוהה.
- מוסיפים קוקוס ומערבבים. כעת חשים את המרקם בידיים. העיסה צריכה להיות במרקם שמאפשר לגלגל כדורים. אם היא רכה מדי, אפשר להוסיף עוד קוקוס.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- מוציאים את התערובת מהמקרר, יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים בקוקוס.
- בינתיים ממיסים את השוקולד וחמאת הבוטנים, כל אחד בנפרד. אפשר בשני סירי בן מארי ואפשר בשתי קעריות במיקרוגל, בפולסים קצרים של 30 שניות, עד להמסה.
- מזלפים על כדורי הקוקוס שוקולד מומס וחמאת בוטנים מומסת בעזרת כפית. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בתותים או מעבירים לצנצנת יפה.
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את השמנת הצמחית עם חלב הסויה והאינסטנט וניל במהירות גבוהה. אחרי כמה דקות מוסיפים את תמצית הווניל ואבקת הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה וגבוהה.
- מוסיפים קוקוס ומערבבים. כעת חשים את המרקם בידיים. העיסה צריכה להיות במרקם שמאפשר לגלגל כדורים. אם היא רכה מדי, אפשר להוסיף עוד קוקוס.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- מוציאים את התערובת מהמקרר, יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים בקוקוס.
- בינתיים ממיסים את השוקולד וחמאת הבוטנים, כל אחד בנפרד. אפשר בשני סירי בן מארי ואפשר בשתי קעריות במיקרוגל, בפולסים קצרים של 30 שניות, עד להמסה.
- מזלפים על כדורי הקוקוס שוקולד מומס וחמאת בוטנים מומסת בעזרת כפית. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בתותים או מעבירים לצנצנת יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)