סופגניות אשל לחנוכה – הכי מושלמות!

עם כל חוסר הוודאות יש משהו אחד בטוח, חנוכה בפתח ולנו יש מתכון מעולה של סופגניות אשל קטנות וטעימות. כאלו שתוכלו למלא באיזה מילוי שאתם אוהבים
עם כל חוסר הוודאות יש משהו אחד בטוח, חנוכה בפתח ולנו יש מתכון מעולה של סופגניות אשל קטנות וטעימות. כאלו שתוכלו למלא באיזה מילוי שאתם אוהבים
  • מערכת Foody
  • 265 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    667
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 666.9 קק״ל 10003.1 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 156.4 גרם
    שומן 67.3 גרם 1009.3 גרם
    נתרן 197.1 מ״ג 2955.9 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 72.4 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.9 מ״ג 58.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 17.1 מ״ג 256.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    667
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 666.9 קק״ל 10003.1 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 156.4 גרם
    שומן 67.3 גרם 1009.3 גרם
    נתרן 197.1 מ״ג 2955.9 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 72.4 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.9 מ״ג 58.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 17.1 מ״ג 256.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

טיגון


אופן הכנה

סופגניות אשל לחנוכה2
מכינים את המרכיבים למנה. צילום: שניר גואטה
  1. בקערת המיקסר עם וו הגיטרה מערבבים את הקמח, האשל, הסוכר, סוכר הווניל, הביצה, הרום, המלח וגרידת הלימון עד שמתקבל בצק אחיד.
  2. מחממים את השמן בסיר עמוק ורחב (הוא חם מספיק כשמכניסים כף עץ לשמן ונוצרות סביב הכף בועות קטנות).
  3. בעזרת שתי כפיות “מחליקים” את הבצק לשמן באופן הבא: לוקחים כפית מהבצק ומקרבים אותה לשמן החם. בעזרת הכפית השנייה דוחפים את הבצק מהכפית לתוך השמן. הקפידו שהכפית עם הבצק תהיה קרובה ככל שניתן לשמן בכדי שהבצק לא “יפול” לשמן וישפריץ.
  4. מטגנים עד הזהבה. בדרך כלל הסופגניות מתהפכות לבד, אם הן לא מתהפכות אפשר להפוך בעזרת כף עד שגם הצד השני מזהיב.
  5. מוציאים את הסופגניות בעזרת כף מחוררת מהשמן ומניחים על גבי צלחת מרופדת בנייר סופג, לספיגת עודפי השמן.
  6. מעבירים לצלחת הגשה ומפדרים מעל אבקת סוכר.
סופגניות אשל לחנוכה
סופגניות אשל. צילום: שניר גואטה
סופגניות אשל עם ריבת תות1
בוצעים וממלאים במילוי מתוק. צילום: שניר גואטה
סופגניות אשל עם ריבת תות
סופגניות אשל עם ריבת תות. צילום: שניר גואטה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות