סלט בצנצנת
מכינים סלט בצנצנת וכשהגיע הזמן לאכול פשוט הופכים את הצנצנת על צלחת ויש לנו סלט טרי, בריא ופוטוגני. אז אם אתם מתארחים בחג הקרוב אתם כבר יודעים איך להביא את הסלט שהכנתם
מכינים סלט בצנצנת וכשהגיע הזמן לאכול פשוט הופכים את הצנצנת על צלחת ויש לנו סלט טרי, בריא ופוטוגני. אז אם אתם מתארחים בחג הקרוב אתם כבר יודעים איך להביא את הסלט שהכנתם
- ליאור קליין
- 178 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 846.2 קק״ל 846.2 קק״לפחמימות 112.4 גרם 112.4 גרםשומן 22.4 גרם 22.4 גרםנתרן 3245.4 מ״ג 3245.4 מ״גחלבון 23.2 גרם 23.2 גרםסיבים תזונתיים 41.0 גרם 41.0 גרםשומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 933.1 מ״ג 933.1 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 6061.5 מ״ג 6061.5 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות846
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 846.2 קק״ל 846.2 קק״לפחמימות 112.4 גרם 112.4 גרםשומן 22.4 גרם 22.4 גרםנתרן 3245.4 מ״ג 3245.4 מ״גחלבון 23.2 גרם 23.2 גרםסיבים תזונתיים 41.0 גרם 41.0 גרםשומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 933.1 מ״ג 933.1 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 6061.5 מ״ג 6061.5 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 846 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף דבש
-
1/2 כפית חרדל דיז’ון
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1 חופן אגוזי פקאןסיניים
-
1/2 כוס קינואהמבושלת
-
1 כף פטרוזיליהקצוצה
-
1 תפוח עץ גרני סמיט (ירוק) בינוניחתוך לקוביות
-
1/4 כרוב סגול בינוניפרוס דק דק
-
1/2 פלפל כתום בינוניחתוך לקוביות
-
1 גבעול סלריפרוס דק
-
1/4 בצל סגול בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
4 עלי חסה רומיתאו חסה שאוהבים, חתוכה
אופן הכנה
- קוצצים את הפירות והירקות במעבד מזון או בעזרת סכין וקרש חיתוך.
- מוסיפים לצנצנת שמן זית, מלח, פלפל שחור, דבש, חרדל וחומץ בלסמי ומנערים מעט את הצנצנת כדי לערבב את החרדל בנוזלים. לבסוף מוסיפים את הפקאן הסיני.
- מוסיפים את הקינואה, הירקות והתפוח לפי סדר המצרכים. סוגרים את הצנצנת ולוקחים לכל מקום שהולכים אליו.
- כדי לצלחת את המנה, פותחים את הצנצנת והופכים אותה לקערה או צלחת גדולה, מנערים קצת כדי שכל הירקות יצאו מהצנצנת ואפשר מיד לאכול. בתאבון!
אופן הכנה
- קוצצים את הפירות והירקות במעבד מזון או בעזרת סכין וקרש חיתוך.
- מוסיפים לצנצנת שמן זית, מלח, פלפל שחור, דבש, חרדל וחומץ בלסמי ומנערים מעט את הצנצנת כדי לערבב את החרדל בנוזלים. לבסוף מוסיפים את הפקאן הסיני.
- מוסיפים את הקינואה, הירקות והתפוח לפי סדר המצרכים. סוגרים את הצנצנת ולוקחים לכל מקום שהולכים אליו.
- כדי לצלחת את המנה, פותחים את הצנצנת והופכים אותה לקערה או צלחת גדולה, מנערים קצת כדי שכל הירקות יצאו מהצנצנת ואפשר מיד לאכול. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)