-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.3 קק״ל 2282.5 קק״לפחמימות 33.6 גרם 268.9 גרםשומן 14.8 גרם 118.0 גרםנתרן 21.2 מ״ג 169.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 36.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.6 גרםשומן רווי 7.1 גרם 56.8 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״גסידן 3.8 מ״ג 30.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 9.6 מ״ג 76.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות285
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.3 קק״ל 2282.5 קק״לפחמימות 33.6 גרם 268.9 גרםשומן 14.8 גרם 118.0 גרםנתרן 21.2 מ״ג 169.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 36.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.6 גרםשומן רווי 7.1 גרם 56.8 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״גסידן 3.8 מ״ג 30.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 9.6 מ״ג 76.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 285 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 תפוחי עץ פינק ליידי בינונייםקלופים
-
1/2 חבילה בצק עליםמופשר
-
1 ביצה Mטרופה
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 כף קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורסים תפוחים מקולפים לחצי סנטימטר ומוציאים את הגרעינים שבאמצע בעזרת קורצן בצורת עיגול.
- פורסים את בצק העלים המרודד וחותכים אותו לרצועות ברוחב 1 סנטימטר.
- מגלגלים את הרצועות סביב התפוח, מברישים בביצה ומפזרים סוכר וקינמון מלמעלה.
- אופים בתנור למשך 20 דקות. בתאבון.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורסים תפוחים מקולפים לחצי סנטימטר ומוציאים את הגרעינים שבאמצע בעזרת קורצן בצורת עיגול.
- פורסים את בצק העלים המרודד וחותכים אותו לרצועות ברוחב 1 סנטימטר.
- מגלגלים את הרצועות סביב התפוח, מברישים בביצה ומפזרים סוכר וקינמון מלמעלה.
- אופים בתנור למשך 20 דקות. בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)