פנקייק בננה: מתכון ב- 10 דקות הכנה
- נעמה פלד
- 156K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 282.0 קק״ל 2256.1 קק״לפחמימות 33.0 גרם 263.8 גרםשומן 13.3 גרם 106.7 גרםנתרן 179.7 מ״ג 1437.5 מ״גחלבון 7.1 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.5 גרםשומן רווי 1.8 גרם 14.1 גרםכולסטרול 76.6 מ״ג 612.4 מ״גסידן 65.4 מ״ג 523.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 200.5 מ״ג 1604.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות282
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 282.0 קק״ל 2256.1 קק״לפחמימות 33.0 גרם 263.8 גרםשומן 13.3 גרם 106.7 גרםנתרן 179.7 מ״ג 1437.5 מ״גחלבון 7.1 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.5 גרםשומן רווי 1.8 גרם 14.1 גרםכולסטרול 76.6 מ״ג 612.4 מ״גסידן 65.4 מ״ג 523.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 200.5 מ״ג 1604.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
ביקשתם, התחננתם, הפצרתם – ובצדק. מתכון לפנקייק בננה הוא אחד הדברים שגם אנחנו, בתור פודיז ותיקים, חוזרים אליו שוב ושוב. שיתפנו אתכם לא מזמן במתכון מעולה להכנת פנקייק בננה ושיבולת שועל, אבל אם אתם חולמים על רכות, אווריריות ועל ביס שנמס בפה ברגע שהוא נוגע בלשון, אתם צריכים להכיר את המתכון הבא.
מעבר לזה שמדובר באחד המתכונים הקלים והפשוטים ביותר להכנה, הוא גם תמיד עובד. תוך 10 דקות הכנה בלבד תקבלו פנקייק בטעם מופלא, עם המרקם הנימוח והמושלם, שיגרום לכל פנקייק אחר להיראות כמו גרסה חיוורת ותפלה. שימו לב שאתם מספיקים לצלם איזו תמונה לפני ההגשה, כי זה הולך להיעלם הרבה יותר מהר ממה שאתם חושבים… תהנו!
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 282 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
לבלילה:
-
230גרם או 1.6 כוסות קמח לבןניתן להחליף בקמח כוסמין
-
1 שקית אבקת אפייה
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 קורט מלח דק
-
1 כוס חלב 3%או רוויון או יוגורט
-
2 ביצים L
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 בננות קטנותמעוכות בעזרת מזלג
לטיגון:
-
5 כפות שמן קנולהניתן להחליף בחמאה או בתרסיס
לקישוט והגשה:
-
2 בננות קטנותחתוכות לפרוסות
אופן הכנה
- מנפים קמח ואבקת אפייה לקערת מיקסר או לקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.
- מוסיפים לקערה ביצים, חלב, שמן, תמצית וניל ובננות ומערבבים במיקסר עם וו הקצפה או בקערה גדולה עם מטרפה.
- מחממים מחבת (מומלץ נון סטיק) על להבה נמוכה - בינונית.
- משמנים את פני המחבת בשכבה דקה של שמן (אפשר תרסיס).
- מחממים היטב מחבת נון סטיק על גבי הלהבה הקטנה. משמנים מעט את פני המחבת בשמן.
- יוצקים בעזרת מצקת את בלילת הפנקייק על המחבת. מטגנים למשך כ-2 דקות עד שמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים עוד כדקה.
- מגישים את הפנקייק עם פרוסות בננה וסירופ מייפל או סירופ שוקולד.
אופן הכנה
- מנפים קמח ואבקת אפייה לקערת מיקסר או לקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.
- מוסיפים לקערה ביצים, חלב, שמן, תמצית וניל ובננות ומערבבים במיקסר עם וו הקצפה או בקערה גדולה עם מטרפה.
- מחממים מחבת (מומלץ נון סטיק) על להבה נמוכה - בינונית.
- משמנים את פני המחבת בשכבה דקה של שמן (אפשר תרסיס).
- מחממים היטב מחבת נון סטיק על גבי הלהבה הקטנה. משמנים מעט את פני המחבת בשמן.
- יוצקים בעזרת מצקת את בלילת הפנקייק על המחבת. מטגנים למשך כ-2 דקות עד שמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים עוד כדקה.
- מגישים את הפנקייק עם פרוסות בננה וסירופ מייפל או סירופ שוקולד.
תגובות (0)