מלי מאירוב היא הקוקי הלאומית: עוף ותפוחי אדמה בשקית קוקי
עוד מתכון מהיר וקל של המלכה מלי מאירוב! אתם כבר מכירים את מלי, אין לה זמן ליותר מידי תחכומים! מתכון פשוט, זריז וטעים שעושים בשקית קוקי אחת!
עוד מתכון מהיר וקל של המלכה מלי מאירוב! אתם כבר מכירים את מלי, אין לה זמן ליותר מידי תחכומים! מתכון פשוט, זריז וטעים שעושים בשקית קוקי אחת!
- מלי מאירוב
- 58K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 767.0 קק״ל 3068.1 קק״לפחמימות 85.7 גרם 343.0 גרםשומן 11.4 גרם 45.5 גרםנתרן 1232.0 מ״ג 4927.9 מ״גחלבון 74.9 גרם 299.5 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרםכולסטרול 240.6 מ״ג 962.5 מ״גסידן 76.6 מ״ג 306.5 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״גאשלגן 1033.9 מ״ג 4135.5 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 28.2 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות767
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 767.0 קק״ל 3068.1 קק״לפחמימות 85.7 גרם 343.0 גרםשומן 11.4 גרם 45.5 גרםנתרן 1232.0 מ״ג 4927.9 מ״גחלבון 74.9 גרם 299.5 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרםכולסטרול 240.6 מ״ג 962.5 מ״גסידן 76.6 מ״ג 306.5 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״גאשלגן 1033.9 מ״ג 4135.5 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 28.2 מ״גסגור
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 767 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
3 בצלים בינוניים
-
5 כרעי עוף בינוניותנקיות וחתוכות באמצע
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף תבלין גרילעוף
-
1 כפית כורכום
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כפית כמון טחון
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
-
3 כפות סילאן
-
1 כף דבש
-
2 כפות קטשופ
-
2 כפות מים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות טורבו.
- חותכים את תפוחי האדמה לעיגולים (לא דקים. שוטפים אותם במים קרים ושמים בקערה.
- חותכים את הבצלים לרבעים ומוסיפים לקערת תפוחי האדמה.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, גריל עוף, כורכום, פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה וכמון. מערבבים טוב טוב בעזרת הידיים ומעסים את הכרעיים והירקות כך שהכל יצופה היטב בתבלנים.
- בקערה נוספת מערבבים, סויה, צ’ילי מתוק, סילאן, דבש, קטשופ ומים, מערבבים היטב, מוסיפים את הכרעיים ומעסים את העוף היטב גם מתחת לעור.
- מכיסים לשקית קוקי גדולה, קושרים את השקית, מחוררים שני חורים קטנים החלקה העליון של השקית, שמים נייר אפייה על תבנית תנור גדולה ומניחים את השקית.
- מכניסים לתנור למשך שעה, לאחר מכן מורידים את חום התנור ל-170 מעלות וצולים עוד 45 דקות.
- מוציאים את השקית מהתנור וגוזרים אותה בעזרת מספריים בזהירות! יוצאים המון אדים!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות טורבו.
- חותכים את תפוחי האדמה לעיגולים (לא דקים. שוטפים אותם במים קרים ושמים בקערה.
- חותכים את הבצלים לרבעים ומוסיפים לקערת תפוחי האדמה.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, גריל עוף, כורכום, פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה וכמון. מערבבים טוב טוב בעזרת הידיים ומעסים את הכרעיים והירקות כך שהכל יצופה היטב בתבלנים.
- בקערה נוספת מערבבים, סויה, צ’ילי מתוק, סילאן, דבש, קטשופ ומים, מערבבים היטב, מוסיפים את הכרעיים ומעסים את העוף היטב גם מתחת לעור.
- מכיסים לשקית קוקי גדולה, קושרים את השקית, מחוררים שני חורים קטנים החלקה העליון של השקית, שמים נייר אפייה על תבנית תנור גדולה ומניחים את השקית.
- מכניסים לתנור למשך שעה, לאחר מכן מורידים את חום התנור ל-170 מעלות וצולים עוד 45 דקות.
- מוציאים את השקית מהתנור וגוזרים אותה בעזרת מספריים בזהירות! יוצאים המון אדים!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)