מטבוחה מרוקאית אמיתית

מטבוחה כמו של סבתא מרוקאית- מתכון שהוא קלאסיקה, אחרי שתכינו אותו פעם אחת תתכננו להתמכר ולהכין אותו בכל סוף שבוע מחדש. בתיאבון!
מטבוחה כמו של סבתא מרוקאית- מתכון שהוא קלאסיקה, אחרי שתכינו אותו פעם אחת תתכננו להתמכר ולהכין אותו בכל סוף שבוע מחדש. בתיאבון!
  • רותם בן מויאל
  • 97K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    327
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 327.2 קק״ל 3271.8 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 210.0 גרם
    שומן 24.9 גרם 249.0 גרם
    נתרן 953.8 מ״ג 9537.9 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 56.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 64.8 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 34.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.6 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 1000.3 מ״ג 10003.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    327
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 327.2 קק״ל 3271.8 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 210.0 גרם
    שומן 24.9 גרם 249.0 גרם
    נתרן 953.8 מ״ג 9537.9 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 56.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 64.8 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 34.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.6 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 1000.3 מ״ג 10003.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
רטבים וממרחים
רותם בן מויאל
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מסמנים איקס בעזרת סכין בחלקה העליון של כל עגבנייה וחולטים במים רותחים למשך 2 דק’.
  2. מסירים את קליפות העגבניות בקלות וטוחנים אותן במעבד מזון למשך כמה שניות. עוצרים ומוסיפים את השום והפלפל החריף וממשיכים לטחון עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מעבירים את התערובת לסיר הסמארט ליד, מוסיפים לסיר את הסוכר, מעבירים את הסליידר לאפשרות “טיגון באוויר/בישול”, מכוונים על “בישול איטי” ל-40 דקות.
  4. מערבבים בקערה קטנה את השמן, הפפריקות והמלח ומוסיפים לסיר הסמארט ליד.
  5. ממשיכים לבשל על “בישול איטי” במשך 1 שעה עד שהעגבניות מצטמצמות היטב והמטבוחה הופכת לממתק!
  6. טגנו שניצלים וחצילים ותקראו לי לאכול איתכם! או שתספרו לי איך יצא…
  7. אם נשאר משהו, אחסנו בכלי זכוכית אטום במקרר.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות