איך מכינים רוטב בשמל מושלם ב5 דקות?
מתכון של רוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
מתכון של רוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
- מאיר דנון
- 144 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״לפחמימות 122.7 גרם 122.7 גרםשומן 68.8 גרם 68.8 גרםנתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״גחלבון 61.3 גרם 61.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרםכולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״גסידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות1297
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״לפחמימות 122.7 גרם 122.7 גרםשומן 68.8 גרם 68.8 גרםנתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״גחלבון 61.3 גרם 61.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרםכולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״גסידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 1297 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בסיר על כיריים ממיסים חמאה, מוסיפים את הקמח וטורפים יחד במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים את החלב, המלח ושיני השום בשלמותן ומביאים לרתיחה.
- מתבלים באגוז מוסקט ומבשלים מספר דקות נוספות.
- לאחר רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
אופן הכנה
- בסיר על כיריים ממיסים חמאה, מוסיפים את הקמח וטורפים יחד במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים את החלב, המלח ושיני השום בשלמותן ומביאים לרתיחה.
- מתבלים באגוז מוסקט ומבשלים מספר דקות נוספות.
- לאחר רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)