איך מכינים רוטב בשמל מושלם ב5 דקות?

מתכון של רוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
מתכון של רוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
  • מאיר דנון
  • 58 צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״ל
    פחמימות 122.7 גרם 122.7 גרם
    שומן 68.8 גרם 68.8 גרם
    נתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״ג
    חלבון 61.3 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרם
    כולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״ג
    סידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״ל
    פחמימות 122.7 גרם 122.7 גרם
    שומן 68.8 גרם 68.8 גרם
    נתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״ג
    חלבון 61.3 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרם
    כולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״ג
    סידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר על כיריים ממיסים חמאה, מוסיפים את הקמח וטורפים יחד במשך כ-2 דקות.
  2. מוסיפים את החלב, המלח ושיני השום בשלמותן ומביאים לרתיחה.
  3. מתבלים באגוז מוסקט ומבשלים מספר דקות נוספות.
  4. לאחר רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות