-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 808.3 קק״ל 3233.1 קק״לפחמימות 86.5 גרם 345.9 גרםשומן 49.7 גרם 198.7 גרםנתרן 36.7 מ״ג 146.8 מ״גחלבון 4.1 גרם 16.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 7.0 גרםשומן רווי 45.7 גרם 182.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.1 מ״ג 72.3 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 626.8 מ״ג 2507.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות808
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 808.3 קק״ל 3233.1 קק״לפחמימות 86.5 גרם 345.9 גרםשומן 49.7 גרם 198.7 גרםנתרן 36.7 מ״ג 146.8 מ״גחלבון 4.1 גרם 16.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 7.0 גרםשומן רווי 45.7 גרם 182.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.1 מ״ג 72.3 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 626.8 מ״ג 2507.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.5 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 808 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלבי
-
800מ"ל או 3 1/3 כוסות קרם קוקוס
-
1 כוס סוכר לבןאו סוכר חום
-
6 כפות קורנפלוראו קמח תפו"א- לגרסה ללא קטניות
-
1/3 כוס מים
-
1 כפית תמצית וניל
הגשה
-
1/4 כוס סירופ מייפלאו רוטב קרמל
-
40 גרם שבבי קוקוס
כשר לפסח לאוכלי קטניות
אופן הכנה
- מחממים את קרם הקוקוס במיקרוגל.
- שמים בסיר את הסוכר ומבשלים אותו תוך כדי ערבוב 2-3 דקות עד שהוא נהיה חום.
- מוסיפים פנימה את קרם הקוקוס ומערבבים.
- בקערה נפרדת טורפים את המים עם הקורנפלור עד שאין גושים.
- ברגע שהתערובת בסיר מגיעה לסף רתיחה, מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור לסיר.
- מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל את המלבי תוך ערבוב קבוע עד שהוא מתחיל להסמיך.
- מכבים את הלהבה.
- יוצקים מיד את המלבי לתוך כלי ההגשה, ממלאים בערך עד לגובה 3/4 כלי.
- מקררים במקרר עד שהמלבי מתקרר ומתייצב, בערך כשעה.
- יוצקים מעל המלבי רוטב קרמל או מייפל לפני הגשה, מקשטים בשבבי קוקוס ומגישים.
כשר לפסח לאוכלי קטניות
אופן הכנה
- מחממים את קרם הקוקוס במיקרוגל.
- שמים בסיר את הסוכר ומבשלים אותו תוך כדי ערבוב 2-3 דקות עד שהוא נהיה חום.
- מוסיפים פנימה את קרם הקוקוס ומערבבים.
- בקערה נפרדת טורפים את המים עם הקורנפלור עד שאין גושים.
- ברגע שהתערובת בסיר מגיעה לסף רתיחה, מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור לסיר.
- מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל את המלבי תוך ערבוב קבוע עד שהוא מתחיל להסמיך.
- מכבים את הלהבה.
- יוצקים מיד את המלבי לתוך כלי ההגשה, ממלאים בערך עד לגובה 3/4 כלי.
- מקררים במקרר עד שהמלבי מתקרר ומתייצב, בערך כשעה.
- יוצקים מעל המלבי רוטב קרמל או מייפל לפני הגשה, מקשטים בשבבי קוקוס ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)