ארוחת צהריים שכולם יטרפו בהנאה – קציצות ברוטב עגבניות ואפונה

יעל טל מכינה לצהריים את הסיר שהכי כיף לחזור בשבילו הביתה, סליחה, לרוץ הביתה! קבלו מתכון לקציצות בשר עסיסיות ברוטב עגבניות ואפונה
יעל טל מכינה לצהריים את הסיר שהכי כיף לחזור בשבילו הביתה, סליחה, לרוץ הביתה! קבלו מתכון לקציצות בשר עסיסיות ברוטב עגבניות ואפונה
  • יעל טל
  • 88K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.7 קק״ל 2246.1 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 114.4 גרם
    שומן 7.4 גרם 110.5 גרם
    נתרן 281.0 מ״ג 4214.8 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 163.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 33.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 33.4 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 23.0 מ״ג 344.8 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 23.7 מ״ג
    אשלגן 215.7 מ״ג 3235.9 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 37.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.7 קק״ל 2246.1 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 114.4 גרם
    שומן 7.4 גרם 110.5 גרם
    נתרן 281.0 מ״ג 4214.8 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 163.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 33.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 33.4 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 23.0 מ״ג 344.8 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 23.7 מ״ג
    אשלגן 215.7 מ״ג 3235.9 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 37.7 מ״ג
    סגור
קציצות
יעל טל
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: בסיר רחב מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המים, המלח והסוכר, מערבבים בכף עץ ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול.
  2. מכינים את הקציצות: מערבבים היטב בקערה (עם הידיים) את הבשר, הבצל, פירורי הלחם, הביצה, הפטרוזיליה, הכוסברה, המלח, הפלפל והבהרט לתערובת אחידה ומגובשת.
  3. מכדררים את התערובת לקציצות בגודל שאוהבים, מכניסים לסיר עם הרוטב (מנערים בזהירות קצת את הסיר כדי שהרוטב יכסה את כל הקציצות), מכסים שוב את הסיר ומביאים לרתיחה עדינה.
  4. מפזרים את האפונה בסיר על ובין הקציצות. מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.

    הערות

    • הכי כיף להגיש עם אורז. בתאבון.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות