-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 327.2 קק״ל 3271.8 קק״לפחמימות 21.0 גרם 210.0 גרםשומן 24.9 גרם 249.0 גרםנתרן 953.8 מ״ג 9537.9 מ״גחלבון 5.6 גרם 56.1 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 64.8 גרםשומן רווי 3.4 גרם 34.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 42.6 מ״ג 425.8 מ״גברזל 1.5 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1000.3 מ״ג 10003.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות327
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 327.2 קק״ל 3271.8 קק״לפחמימות 21.0 גרם 210.0 גרםשומן 24.9 גרם 249.0 גרםנתרן 953.8 מ״ג 9537.9 מ״גחלבון 5.6 גרם 56.1 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 64.8 גרםשומן רווי 3.4 גרם 34.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 42.6 מ״ג 425.8 מ״גברזל 1.5 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1000.3 מ״ג 10003.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 327 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
18 עגבניות גדולותבשלות ורכות
-
3 פלפלי צ'ילי ירוקים בינוניים
-
1 ראש שוםמקולף
-
6 כפות פפריקה מתוקה
-
3 כפות פפריקה חריפה
-
1 כוס שמן זית
-
4 כפיות סוכר לבן
-
3 כפיות מלח דק
אופן הכנה
- מסמנים איקס בעזרת סכין בחלקה העליון של כל עגבנייה וחולטים במים רותחים למשך 2 דק’.
- מסירים את קליפות העגבניות בקלות וטוחנים אותן במעבד מזון למשך כמה שניות. עוצרים ומוסיפים את השום והפלפל החריף וממשיכים לטחון עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לסיר הסמארט ליד, מוסיפים לסיר את הסוכר, מעבירים את הסליידר לאפשרות “טיגון באוויר/בישול”, מכוונים על “בישול איטי” ל-40 דקות.
- מערבבים בקערה קטנה את השמן, הפפריקות והמלח ומוסיפים לסיר הסמארט ליד.
- ממשיכים לבשל על “בישול איטי” במשך 1 שעה עד שהעגבניות מצטמצמות היטב והמטבוחה הופכת לממתק!
- טגנו שניצלים וחצילים ותקראו לי לאכול איתכם! או שתספרו לי איך יצא…
- אם נשאר משהו, אחסנו בכלי זכוכית אטום במקרר.
אופן הכנה
- מסמנים איקס בעזרת סכין בחלקה העליון של כל עגבנייה וחולטים במים רותחים למשך 2 דק’.
- מסירים את קליפות העגבניות בקלות וטוחנים אותן במעבד מזון למשך כמה שניות. עוצרים ומוסיפים את השום והפלפל החריף וממשיכים לטחון עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לסיר הסמארט ליד, מוסיפים לסיר את הסוכר, מעבירים את הסליידר לאפשרות “טיגון באוויר/בישול”, מכוונים על “בישול איטי” ל-40 דקות.
- מערבבים בקערה קטנה את השמן, הפפריקות והמלח ומוסיפים לסיר הסמארט ליד.
- ממשיכים לבשל על “בישול איטי” במשך 1 שעה עד שהעגבניות מצטמצמות היטב והמטבוחה הופכת לממתק!
- טגנו שניצלים וחצילים ותקראו לי לאכול איתכם! או שתספרו לי איך יצא…
- אם נשאר משהו, אחסנו בכלי זכוכית אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)