נטלי, אורחים הגיעו! מתכון לעוגת גבינה פירורים בכוס

מי לא אוהב עוגת גבינה פירורים? נטלי לוין מכינה עוגת גבינה פירורים בכוסות אישיות שלא תצטרכו לחלוק עם אף אחד. מנה אחרונה מרשימה וטעימה
מי לא אוהב עוגת גבינה פירורים? נטלי לוין מכינה עוגת גבינה פירורים בכוסות אישיות שלא תצטרכו לחלוק עם אף אחד. מנה אחרונה מרשימה וטעימה
  • נטלי לוין
  • 155 צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    569
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 569.3 קק״ל 3415.6 קק״ל
    פחמימות 17.2 גרם 103.0 גרם
    שומן 40.3 גרם 241.8 גרם
    נתרן 1043.9 מ״ג 6263.3 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 119.8 גרם
    כולסטרול 93.5 מ״ג 561.3 מ״ג
    סידן 121.9 מ״ג 731.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 104.0 מ״ג 623.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    569
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 569.3 קק״ל 3415.6 קק״ל
    פחמימות 17.2 גרם 103.0 גרם
    שומן 40.3 גרם 241.8 גרם
    נתרן 1043.9 מ״ג 6263.3 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 119.8 גרם
    כולסטרול 93.5 מ״ג 561.3 מ״ג
    סידן 121.9 מ״ג 731.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 104.0 מ״ג 623.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
נטלי לוין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים בצק: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד קמח, חמאה, אבקת סוכר, וניל ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים חלמונים וחלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים פירורי בצק גדולים.
  4. מפזרים את הפירורים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים במשך 12-17 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים לחלוטין.
  6. מצננים לגמרי בטמפרטורת החדר.
  7. מכינים מלית גבינה: בקערה גדולה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל ותמצית וניל לתערובת אחידה.
  8. בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  9. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  10. מעבירים את הקרם לשק זילוף.
  11. מרכיבים: מפזרים בתחתית כל כוס פירורים ומעליה מלית גבינה, מעליה עוד פירורים וכך הלאה בשכבות.
  12. חוזרים על הפעולה בכל הכוסות.
  13. שומרים במקרר עד ההגשה.
  14. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות