רון יוחננוב מכין אושפלוב מושלם עם פטנט מקצר דרך ומשנה עולם
רון יוחננוב מכין גרסה פשוטה וקלה להכנה של אושפלוב פטנט. אותם הטעמים, מעט שמן, וכל כך טעים שכמעט ולא תרגישו את ההבדל. רק אל תראו את המתכון לאף סבתא בוכרית
רון יוחננוב מכין גרסה פשוטה וקלה להכנה של אושפלוב פטנט. אותם הטעמים, מעט שמן, וכל כך טעים שכמעט ולא תרגישו את ההבדל. רק אל תראו את המתכון לאף סבתא בוכרית
- רון יוחננוב
- 83K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 526.4 קק״ל 2105.7 קק״לפחמימות 31.4 גרם 125.6 גרםשומן 19.1 גרם 76.3 גרםנתרן 1430.8 מ״ג 5723.0 מ״גחלבון 54.1 גרם 216.5 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 36.0 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.4 גרםכולסטרול 193.0 מ״ג 771.9 מ״גסידן 105.7 מ״ג 422.7 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 1143.4 מ״ג 4573.4 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 23.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות526
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 526.4 קק״ל 2105.7 קק״לפחמימות 31.4 גרם 125.6 גרםשומן 19.1 גרם 76.3 גרםנתרן 1430.8 מ״ג 5723.0 מ״גחלבון 54.1 גרם 216.5 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 36.0 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.4 גרםכולסטרול 193.0 מ״ג 771.9 מ״גסידן 105.7 מ״ג 422.7 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 1143.4 מ״ג 4573.4 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 23.2 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 526 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 ירכי עוף עם עור בינוניותאו כרעיים/ שוקיים/ פרגיות
-
2 גזרים בינונייםמקולפים וחתוכים לגפרורים (או מגוררים)
-
2 כוסות אורז עגולשטוף
-
1 בצל בינונימקולף וקצוץ דק
-
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
-
1 כף זרעי כמון
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
3 כפות שמן קנולה
-
3 כוסות מים חמים
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כף שטוחה מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את האורז עם הגזר, בצל וחומוס ומעבירים לתבנית חסינת אש שמתאימה לתנור, אפשר גם בסוטאז’. (נמוך ורחב)
- מוסיפים את התבלינים יחד עם השמן והמים באותה קערה ומערבבים היטב. מכניסים את העוף שיספוג את הטעמים.
- מוציאים את העוף ומניחים מעל האורז.
- יוצקים מעל את המים המתובלים שנשארו בקערה, מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומניום ואופים למשך שעה.
- מסירים את הכיסוי ומשחימים במשך כ- 10-15 בתכנית גריל עד שהעוף זהוב ויפה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את האורז עם הגזר, בצל וחומוס ומעבירים לתבנית חסינת אש שמתאימה לתנור, אפשר גם בסוטאז’. (נמוך ורחב)
- מוסיפים את התבלינים יחד עם השמן והמים באותה קערה ומערבבים היטב. מכניסים את העוף שיספוג את הטעמים.
- מוציאים את העוף ומניחים מעל האורז.
- יוצקים מעל את המים המתובלים שנשארו בקערה, מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומניום ואופים למשך שעה.
- מסירים את הכיסוי ומשחימים במשך כ- 10-15 בתכנית גריל עד שהעוף זהוב ויפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
הסבתא הבוכרית מתהפכת בקברה