תבשיל אסאדו ברוטב סויה וצ׳ילי מתוק

תבשיל אסאדו חגיגי: נתחי אסאדו עסיסיים עם תפוחי אדמה ובצלים ברוטב צ'ילי מתוק וסויה, מנה עיקרית נפלאה וקלה להכנה
תבשיל אסאדו חגיגי: נתחי אסאדו עסיסיים עם תפוחי אדמה ובצלים ברוטב צ'ילי מתוק וסויה, מנה עיקרית נפלאה וקלה להכנה
  • Studio R.Y
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    826
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 826.2 קק״ל 3304.8 קק״ל
    פחמימות 66.7 גרם 266.7 גרם
    שומן 41.8 גרם 167.2 גרם
    נתרן 1201.6 מ״ג 4806.5 מ״ג
    חלבון 43.8 גרם 175.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 41.9 מ״ג 167.5 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״ג
    אשלגן 876.8 מ״ג 3507.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    826
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 826.2 קק״ל 3304.8 קק״ל
    פחמימות 66.7 גרם 266.7 גרם
    שומן 41.8 גרם 167.2 גרם
    נתרן 1201.6 מ״ג 4806.5 מ״ג
    חלבון 43.8 גרם 175.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 41.9 מ״ג 167.5 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״ג
    אשלגן 876.8 מ״ג 3507.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
ארוחה בשרית
Studio R.Y
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
  2. מסדרים את נתחי האסאדו בתבנית מלבנית.
  3. מקלפים את בצלי השאלוט ואת שיני השום.
  4. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל בינוני ומסדרים בתבנית יחד עם בצלי השאלוט ושיני השום.
  5. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד ויוצקים על הבשר והירקות שבתבנית. ניתן להוסיף מלמעלה עוד כמה זילופים של רוטב צ’ילי מתוק.
  6. מוסיפים את גבעולי הטימין ומכסים היטב בנייר אפייה ונייר כסף.
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. לאחר 40 דקות מורידים את חום התנור ל-170 מעלות למשך 4 שעות נוספות.
  8. מוציאים ומגישים מיד.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות