מוקפץ בקר וברוקולי כמו במסעדה
אתם בבית ונורא בא לכם להזמין משלוח? תוך 15 דקות יש לכם מוקפץ בקר וברוקולי מושלם ממש כמו במסעדות. אל תשכחו לתת לעצמכם מינימום 20 שקלים טיפ, כל כך מגיע לכם!
אתם בבית ונורא בא לכם להזמין משלוח? תוך 15 דקות יש לכם מוקפץ בקר וברוקולי מושלם ממש כמו במסעדות. אל תשכחו לתת לעצמכם מינימום 20 שקלים טיפ, כל כך מגיע לכם!
- נעמה פלד
- 93K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.1 קק״ל 1060.5 קק״לפחמימות 33.5 גרם 133.9 גרםשומן 10.4 גרם 41.5 גרםנתרן 387.4 מ״ג 1549.6 מ״גחלבון 8.8 גרם 35.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.2 מ״ג 56.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 208.8 מ״ג 835.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות265
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.1 קק״ל 1060.5 קק״לפחמימות 33.5 גרם 133.9 גרםשומן 10.4 גרם 41.5 גרםנתרן 387.4 מ״ג 1549.6 מ״גחלבון 8.8 גרם 35.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.2 מ״ג 56.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 208.8 מ״ג 835.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
יושבים בבית ונורא בא לכם להזמין משלוח? קחו לעצמכם רבע שעה והכינו לכם ובני הבית מוקפץ מושלם ממש כמו במסעדות. בקר, ברוקולי, רוטב מתקתק-חריף שהולך נפלא עם אורז.
לא אוהבים בשר? הכינו עם עוף או טופו. בא לכם פטריות? הוסיפו! פשוט שחקו, זה בדיוק מה שעושים במסעדות.
ואל תשכחו לתת לעצמכם מינימום 20 שקלים טיפ, כל כך מגיע לכם!
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 265 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לרוטב:
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1 כף סוכר חום כהה
-
2 כפות קורנפלור
-
3 שיני שוםכתושות
-
3 כפות דבש
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורר
-
2 כפות שמן שומשום
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כף רוטב סרירצ’ה
-
1/2 כוס ציר בקראו מרק עוף או מים
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בקערה בינונית מערבבים יחד את רוטב הסויה, הקורנפלור, השום, הדבש, הג’ינג’ר, שמן השומשום, פתיתי הצ’ילי האדום, רוטב סריראצ’ה וציר המרק (או המים). מניחים בצד עד שמוכן לשימוש.
- מחממים את שמן הזית במחבת ווק גדולה או בסיר ומקפיצים את הבשר עד שהוא מתחיל להשחים, בערך 4 עד 5 דקות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים עם הבשר, הרוטב אמור להתחיל להסמיך מיד.
- מוסיפים ברוקולי ומבשלים 2 דקות נוספות עד שהברוקולי רך והרוטב מסמיך.
- מגישים מעל אורז או עם אטריות.
אופן הכנה
- בקערה בינונית מערבבים יחד את רוטב הסויה, הקורנפלור, השום, הדבש, הג’ינג’ר, שמן השומשום, פתיתי הצ’ילי האדום, רוטב סריראצ’ה וציר המרק (או המים). מניחים בצד עד שמוכן לשימוש.
- מחממים את שמן הזית במחבת ווק גדולה או בסיר ומקפיצים את הבשר עד שהוא מתחיל להשחים, בערך 4 עד 5 דקות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים עם הבשר, הרוטב אמור להתחיל להסמיך מיד.
- מוסיפים ברוקולי ומבשלים 2 דקות נוספות עד שהברוקולי רך והרוטב מסמיך.
- מגישים מעל אורז או עם אטריות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)