מוקפץ בקר וברוקולי כמו במסעדה

אתם בבית ונורא בא לכם להזמין משלוח? תוך 15 דקות יש לכם מוקפץ בקר וברוקולי מושלם ממש כמו במסעדות. אל תשכחו לתת לעצמכם מינימום 20 שקלים טיפ, כל כך מגיע לכם!
אתם בבית ונורא בא לכם להזמין משלוח? תוך 15 דקות יש לכם מוקפץ בקר וברוקולי מושלם ממש כמו במסעדות. אל תשכחו לתת לעצמכם מינימום 20 שקלים טיפ, כל כך מגיע לכם!
  • נעמה פלד
  • 93K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    265
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.1 קק״ל 1060.5 קק״ל
    פחמימות 33.5 גרם 133.9 גרם
    שומן 10.4 גרם 41.5 גרם
    נתרן 387.4 מ״ג 1549.6 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 56.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 208.8 מ״ג 835.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    265
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.1 קק״ל 1060.5 קק״ל
    פחמימות 33.5 גרם 133.9 גרם
    שומן 10.4 גרם 41.5 גרם
    נתרן 387.4 מ״ג 1549.6 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 56.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 208.8 מ״ג 835.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור

יושבים בבית ונורא בא לכם להזמין משלוח? קחו לעצמכם רבע שעה והכינו לכם ובני הבית מוקפץ מושלם ממש כמו במסעדות. בקר, ברוקולי, רוטב מתקתק-חריף שהולך נפלא עם אורז.

לא אוהבים בשר? הכינו עם עוף או טופו. בא לכם פטריות? הוסיפו! פשוט שחקו, זה בדיוק מה שעושים במסעדות.

ואל תשכחו לתת לעצמכם מינימום 20 שקלים טיפ, כל כך מגיע לכם!

בקר ברוקולי אורז
אל תשכחו לתת לעצמכם טיפ שמן ונדיב!
בשר
נעמה פלד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לרוטב:


כל מה שצריך לבקר מוקפץ עם ברוקולי
כל מה שצריך לבקר מוקפץ עם ברוקולי

אופן הכנה

  1. בקערה בינונית מערבבים יחד את רוטב הסויה, הקורנפלור, השום, הדבש, הג’ינג’ר, שמן השומשום, פתיתי הצ’ילי האדום, רוטב סריראצ’ה וציר המרק (או המים). מניחים בצד עד שמוכן לשימוש.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ווק גדולה או בסיר ומקפיצים את הבשר עד שהוא מתחיל להשחים, בערך 4 עד 5 דקות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים עם הבשר, הרוטב אמור להתחיל להסמיך מיד.
  3. מוסיפים ברוקולי ומבשלים 2 דקות נוספות עד שהברוקולי רך והרוטב מסמיך.
  4. מגישים מעל אורז או עם אטריות.

    בקר מוקפץ עם ברוקולי, מנה מנצחת בבית, בלי להטריד את השליח!
    בקר מוקפץ עם ברוקולי, מנה מנצחת בבית, בלי להטריד את השליח!


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים