שיפודי עוף ברוטב סרירצ׳ה וסויה
מלך המנגל, שיפודי עוף ברוטב סויה וסרירצ'ה שישדרגו לכם את ה"על האש" הקרוב. מתכון פשוט להכנה, עם תערובת תבלינים שנותנת טעמים מופלאים בכל ביס
מלך המנגל, שיפודי עוף ברוטב סויה וסרירצ'ה שישדרגו לכם את ה"על האש" הקרוב. מתכון פשוט להכנה, עם תערובת תבלינים שנותנת טעמים מופלאים בכל ביס
- Studio R.Y
- 2K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 125.6 קק״ל 1255.8 קק״לפחמימות 2.1 גרם 21.2 גרםשומן 5.7 גרם 57.5 גרםנתרן 188.1 מ״ג 1880.8 מ״גחלבון 15.9 גרם 158.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 10.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.4 מ״ג 154.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 64.5 מ״ג 644.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות126
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 125.6 קק״ל 1255.8 קק״לפחמימות 2.1 גרם 21.2 גרםשומן 5.7 גרם 57.5 גרםנתרן 188.1 מ״ג 1880.8 מ״גחלבון 15.9 גרם 158.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 10.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.4 מ״ג 154.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 64.5 מ״ג 644.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 126 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
500 גרם חזה עוף שלםחתוך לקוביות של 2X2 סנטימטר
תערובת תבלינים
-
4 כפות שמן זית
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כפית ממרח קארי צהוב
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית אבקת שום
רוטב
-
1/2 כוס רוטב סרירצ’ה
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
3 שיני שוםכתושות
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל של 2X2 סנטימטר.
- מכינים את תערובת התבלינים: מערבבים בקערה את מרכיבי תערובת התבלינים, מוסיפים את קוביות חזה העוף ומעסים אותן היטב.
- משפדים את העוף על גבי שיפודים (ברזל או עץ).
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה עד לאיחוד.
- צולים את שיפודי העוף במנגל על גבי גחלים למשך 2-3 דקות מכל צד. ממשיכים בצלייה ומורחים את שיפודי העוף במרינדה תוך כדי הצלייה, מכל כיוון, מספר פעמים מכל צד, לכמה דקות נוספות.
- מוציאים ומגישים. בתיאבון.
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל של 2X2 סנטימטר.
- מכינים את תערובת התבלינים: מערבבים בקערה את מרכיבי תערובת התבלינים, מוסיפים את קוביות חזה העוף ומעסים אותן היטב.
- משפדים את העוף על גבי שיפודים (ברזל או עץ).
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה עד לאיחוד.
- צולים את שיפודי העוף במנגל על גבי גחלים למשך 2-3 דקות מכל צד. ממשיכים בצלייה ומורחים את שיפודי העוף במרינדה תוך כדי הצלייה, מכל כיוון, מספר פעמים מכל צד, לכמה דקות נוספות.
- מוציאים ומגישים. בתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)