סלט ירקות הכי טעים בעולם, באחריות!
תנו לשי אייזנר ללמד אתכם איך מכינים סלט ירקות הכי טעים בעולם. סלט עם שפע של ירקות ועשבי תיבול טריים שמכינים לאדם שהכי אוהבים בעולם
תנו לשי אייזנר ללמד אתכם איך מכינים סלט ירקות הכי טעים בעולם. סלט עם שפע של ירקות ועשבי תיבול טריים שמכינים לאדם שהכי אוהבים בעולם
- שי אייזנר
- 56K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 171.8 קק״ל 687.4 קק״לפחמימות 16.7 גרם 66.7 גרםשומן 8.7 גרם 34.7 גרםנתרן 468.6 מ״ג 1874.4 מ״גחלבון 5.2 גרם 20.7 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.2 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 106.3 מ״ג 425.3 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 949.4 מ״ג 3797.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות172
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 171.8 קק״ל 687.4 קק״לפחמימות 16.7 גרם 66.7 גרםשומן 8.7 גרם 34.7 גרםנתרן 468.6 מ״ג 1874.4 מ״גחלבון 5.2 גרם 20.7 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.2 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 106.3 מ״ג 425.3 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 949.4 מ״ג 3797.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״גסגור
מרכיבים 21 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 172 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 חופן עגבניות שרי
-
3 צנוניות בינוניות
-
1 קולורבי בינוני
-
1 לפת בינונית
-
3 מלפפונים בינונייםדקים וקשים
-
1 גזר בינוני
-
1 חופן כרוב לבןעלים קצוצים דק
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 פלפל ירוק בינוניאו בכל צבע אחר
-
1/4 בצל סגול בינוני
-
1 גבעול בצל ירוקפרוס
-
1 חופן נענעקצוצה
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
5 עלי בזיליקוםשלמים או קצוצים
רוטב
-
1 כף חומץ בן יין אדום
-
1/2 כף חומץ בלסמי
-
1/4 כוס מיץ לייםאו מיץ לימון
-
3 כפות שמן זית
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית מלח גס
אופן הכנה
- שוטפים היטב את הירקות ומייבשים (ירקות בטמפרטורת החדר ולא מהמקרר).
- חותכים ו/או פורסים את הירקות באופן שאתם אוהבים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את עשבי התיבול.
- מערבבים בקערה נפרדת (או בצנצנת) את כל מרכיבים הרוטב ומוזגים על הסלט רגע לפני ההגשה (לא לפני).
אופן הכנה
- שוטפים היטב את הירקות ומייבשים (ירקות בטמפרטורת החדר ולא מהמקרר).
- חותכים ו/או פורסים את הירקות באופן שאתם אוהבים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את עשבי התיבול.
- מערבבים בקערה נפרדת (או בצנצנת) את כל מרכיבים הרוטב ומוזגים על הסלט רגע לפני ההגשה (לא לפני).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)