-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.2 קק״ל 2562.8 קק״לפחמימות 28.7 גרם 459.1 גרםשומן 2.3 גרם 36.5 גרםנתרן 58.2 מ״ג 930.4 מ״גחלבון 4.4 גרם 70.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 0.5 גרם 8.4 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 22.2 מ״ג 355.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 43.4 מ״ג 694.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות160
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.2 קק״ל 2562.8 קק״לפחמימות 28.7 גרם 459.1 גרםשומן 2.3 גרם 36.5 גרםנתרן 58.2 מ״ג 930.4 מ״גחלבון 4.4 גרם 70.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 0.5 גרם 8.4 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 22.2 מ״ג 355.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 43.4 מ״ג 694.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 160 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
1 ק"ג גבינה כחושה “טוב טעם”או טבורג/כנען
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
4 ביצים L
-
280גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
10 גרם אבקת אפייה
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גבינה כחושה, סוכר, סוכר וניל וביצים עד לקבלת מרקם חלק.
- מוסיפים לקערה קמח ואבקת אפייה, ומערבבים היטב.
- שמים את הקערה במקרר לחצי שעה (לא חובה).
- בצלחת שטוחה שמים קמח. מעבירים כמות של כף מתערובת הלביבה ומניחים אותה על הקמח. מקמחים מעט (כדי שיהיה לנו נוח לכדרר אותה), מכדררים בעזרת כפות הידיים את הלביבות, מועכים אותן מעט לצורת לביבה ושוב נקמח אותן משני הצדדים.
- בסיר יחסית עמוק מוזגים שמן לטיגון עמוק ומחממים. מטגנים את הלביבות כשתי דקות מכל צד.
- לאחר הטיגון נפזר אבקת סוכר על הלביבות.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גבינה כחושה, סוכר, סוכר וניל וביצים עד לקבלת מרקם חלק.
- מוסיפים לקערה קמח ואבקת אפייה, ומערבבים היטב.
- שמים את הקערה במקרר לחצי שעה (לא חובה).
- בצלחת שטוחה שמים קמח. מעבירים כמות של כף מתערובת הלביבה ומניחים אותה על הקמח. מקמחים מעט (כדי שיהיה לנו נוח לכדרר אותה), מכדררים בעזרת כפות הידיים את הלביבות, מועכים אותן מעט לצורת לביבה ושוב נקמח אותן משני הצדדים.
- בסיר יחסית עמוק מוזגים שמן לטיגון עמוק ומחממים. מטגנים את הלביבות כשתי דקות מכל צד.
- לאחר הטיגון נפזר אבקת סוכר על הלביבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)